Procesare de Imagini

Nenos Software se concentreaza pe dezvoltarea unui sistem informatic capabil sa efectueze analiza a scrisului de mana intr-o imagine.

Intrarea acestui sistem este o imagine digitala pe care sistemul o va procesa utilizand un algoritm eficient rezultatul fiind textul extras din imagine. Executam urmatoarele operatii asupra imaginilor: analiza, imbunatatire calitate, reducere zgomot, transform─âri geometrice si clasificare.


Software Simulator Interactiv 3D

Dezvoltam aplicatii ce simuleaza obiecte din lumea reala intr-un mediu de realitate virtuala.

In prezent utilizam Eyseshot din pachetul de renderizare 3D, devDept, iar in viitor intentionam sa il inlocuim cu propriul nostru mediu 3D.


Invatare Profunda - Retele Neuronale

Invatarea profunda se refera la sisteme ce pot fi antrenate sa execute sarcini complexe. Folosind retele neuronale avansate aceste sisteme pot recunoaste tipare in orice tip de imagine.

Nenos dezvolta algoritmi de invatare profunda ce pot fi antrenati sa recunoasca tipare in timp real. Concentrarea noastra este pe retele neuronale DNN pentru a construi sisteme de invatare nesupravegheate.


Administrare Workflow Windows

Sistemele de gestionare worklfow sunt utilizate de Nenos Software pentru a defini diferite workflow-uri pentru tipuri diferite de activitati sau procese. Folosim sistemul de gestionare workflow-uri intr-o aplicatie de administrare documente pentru a directiona documentul de la creator la directorul tehnic. La fiecare stagiu din workflow, o persoana sau un grup de persoane este responsabila pentru un anumit task.

In momentul in care un task este finalizat, sistemul de gestionare workflow se asigura ca persoana responsabila pentru urmatorul task este notificata si primeste informatia necesara pentru a executa stagiul de care este responsabila.